15 Ocak 2017 Pazar

Düğün organizasyonu ve Catering hizmeti


Toplu yemek veya Catering firmalarının en önemli işlerinden biri olan Düğün yemekleri ile ilgili Avrasya Kurumsal Catering firmasına danışmak istedik nedir bu düğün yemeği?

Düğün dediğiniz zaman organizasyoncuların bile eli ayağı titrer çünkü yapılacak en küçük bir hatada yeni kurulan bir ailenin hayallerini zedelemiş olursunuz.

düğün mekanlarında catering hizmeti dışarıdan alınıyorsa yemek kalitesi ve sunumu çok önemlidir. bir çok düğün mekanı catering firmalarından destek almaktadır.
Düğün Organizasyon firmanız ile hangi Yemek firmasından destek aldıklarını mutlaka öğrenin İnternet den araştırın bu firma hakkında birkaç olumsuz yorum olabilir ama bu yorum sayısı fazla ise mekan veya organizasyon firmasının ısrarla size bu firmayı dayatmasını kabul etmeyin..
her yemek firmasında düğüne özel menüleri hazırlayacak şefler yoktur.. Mutfak bilgisi buna yeterli olmalıdır.

 Düğün yemeklerinde genelde 4 aşama mevcuttur. düğüne göre bu aşamalar değişebilir.


ordövr tabağı tabağı, ara sıcak ana yemek ve tatlı...

Düğün yemeğinin kalitesi düğünün neşesine düğün sahiplerinin mutluluğuna yansıyacaktır.
Düğün pastası hazırlanması da bu bağlamda düşünülmelidir. bazı mekanların pek umurunda olmadan alın işte size pasta diye sahneye çıkardıkları maketler artık istenmemekte kaliteli sunumu güzel lezzeti harika pastalar aramaktadır çiftlerimiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder